Supertähtien tytär Kenya Kinski-Jones bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin supertähtien jälkikasvu on ollut viime vuosina aikaisempaa suuremmassa roolissa julkkismaailmassa, kun nettiaikakaudella he nousevat aikaisempaa helpommin vanhempiensa varjoista itsekin tähdiksi. Eräs tulevaisuuden julkkis on Kenya Kinski-Jones.

Quincy Jonesin ja Nastassja Kinskin tytär on jo aloittanut oman julkisen uransa mallina. Viikonloppuna hänet kuvattiin yhdessä näyttelijä William Peltzin kanssa Havaijilla, jossa he viettivät kevätlomaansa.

20-vuotias Kenya Kinski-Jones, viralliselta nimeltään Kenya Julia Miambi Sarah Jones, on viihdealan supertähtien Quincy Jonesin ja Nastassja Kinskin tytär. Malliuraa tekevän kaunottaren vanhempien suhde kesti vain kolmen vuoden ajan. Saksalaissyntyinen Nastassja Kinski on näytellyt kymmenissä elokuvissa ja amerikkalainen Quincy Jones on puolestaan tehnyt kymmeniä hittejä lukuisille supertähdille ja ollut mukana voittamassa peräti 27 Grammy-palkintoa.