Kirsty Bertarelli on maailman rikkain poptähti – omaisuus 9 000 000 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian rikkain nainen on normaalista elämäntyylistään tunnettu Kirsty Bertarelli, jolla on miehensä kanssa huikea yhdeksän miljardin euron omaisuus. Jättiomaisuuden perineen Ernesto Bertarellin 41-vuotias vaimo on entinen Miss Iso-Britannia, joka on nyt päättänyt palata musiikkiuralle.

Kolmen lapsen äiti julkaisi aikoinaan musiikkia Sveitsissä, jossa hän nykyisin asuu miehensä ja kolmen lapsensa kanssa. Paluunsa musiikin pariin hän tekee kuitenkin Sveitsin sijaan kotimaassaan Britanniassa.

– Tehdessäni aikoinaan promootiota ihmiset ihmettelivät, kun matkustin heidän kanssaan pikkubussissa radioasemalta toiselle. Ei se minua haittaa. Olen onnellinen käyttäytyessäni tavallisesti. En muista koskaan edes laittaa koruja ylleni, Kirsty B kertoi Daily Mail -lehdelle.

Lahjakas artisti Kirsty Bertarelli on maistanut myös menestystä, sillä hän kirjoitti vuonna 2000 All Saints -yhtyeelle kappaleen Black Coffee, josta tuli suuri kansainvälinen hitti. Nyt vuorossa on oma albumi Love Is, joka ensimmäisellä singlellä hän laulaa yhdessö Boyzonesta tutun Ronan Keatingin kanssa.