Nina Agdal kuin syntynyt käyttämään bikinejä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus elokuvissa kuulee repliikkejä, joissa henkilöt tokaisevat olevansa syntyneet johonkin tiettyyn tehtävään. Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal on kovassa nosteessa oleva mallimaailman tulokas, joka vaikuttaa kuviensa perusteella saaneen kasteen jonkinlaiseksi bikinikuvien jumalattareksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt vaalea mallikaunotar nähdään keikistelemässä Aerie-alusvaatemerkin mainosvideolla, jossa mainostetaan kevään uusia bikinimalleja. Neitokainen juoksentelee korallin värisissä bikineissä rannalla ja kieriskelee onnensa kukkuloilla samassa asussa myös aalloissa.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.