Vuoden tennisottelu: Kaksi supertähteä, Ben Stiller ja pikkutyttö!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin komediatähtiin lukeutuva näyttelijä-tuottaja Ben Stiller nähdään lähitulevaisuudessa Zoolander-hittikomedian jatko-osassa. Tämä siitä huolimatta, että hän itse kertoi aiemmin, ettei ole todellisuudessa lainkaan hauska.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Ben Stiller on hauskuttanut yleisöä New Yorkin Madison Square Gardenissa järjestetyssä BNP Paribas Showdown -tennistapahtumassa. Kentällä ottelivat ensin supertähdet Rafael Nadal ja Juan Martin del Potro, mutta pian Nadal pyysi Stillerin mukaansa kentälle. Tuloksena oli lopulta nelinpeli, kun Juan Martin del Potro pyysi pelikaverikseen pikkutytön.

Näyttelijänä ja tuottajana uraa tehneellä Ben Stillerillä on takanaan useita hyvin tuottoisia komedioita. Esimerkiksi Zoolander, Sekaisin Marista ja Perhe on pahin ovat tuottaneet yhteensä yli 700 miljoonaa euroa. Yhteensä hänen leffansa ovat tuottaneet lähes neljä miljardia euroa.