Adrianne Curry julkaisi herkkupaloja netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli haussa -televisiokilpailun vuoden 2003 voittaja Adrianne Curry nähtiin sarjassa sanavalmiina neitokaisena, joka ei vältellyt itseironisiakaan vitsejä. Mallikaunotar on myös ammattikunnalleen epätyypillisesti paljastanut olevansa innokas scifin, sarjakuvien ja videopelien ystävä.

30-vuotias Adrianne Curry piristää faniensa päivää usein jakamalla rohkeita kuvia itsestään. Nyt kaunotar on julkaissut Twitter-tilillään otoksia tuoreista kuvaussessioistaan. Kuvissa Adrianne Curry poseeraa yläosattomissa uima-altaalla.

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan. Sittemmin neitokainen on löytänyt uutta miesseuraa. Hän ilmaisi asian taannoin julkaisemalla verkossa sänkyotoksen, jossa komistuksen käsi kouri hänen paljasta rintaansa.