Brad Pitt rakennutti lapsilleen oman eläintarhan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin kultapari Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat seurustelleet jo seitsemän vuoden ajan, mutta he eivät ole vieläkään päätyneet naimisiin. Pariskunnalla on kuusi lasta, joista kolme on adoptoitu.

Pittin ja Jolien lasten elämästä tuskin puuttuu kalliita virikkeitä, mutta nyt he ovat saaneet yhden lisää. Brad Pitt on nimittäin rakennuttanut pariskunnan Ranskan Provencessa sijaitsevalle kotitilalle ikioman kotieläintarhan, jossa lapset pääsevät viettämään aikaa esimerkiksi vuohien, laamojen, ankkojen, kanojen ja jänisten kanssa.

The Sun -lehden mukaan pariskunnan lapsista erityisesti Maddox ja Pax ovat hullaantuneita eläintarhoihin. He olisivat halunneet kotiinsa eksoottisia lemmikkejä, kuten leijonia ja tiikereitä. He saavat kuitenkin toistaiseksi tyytyä hieman tavanomaisempiin kotieläimiin.

Brad Pittin kihlatun Angelina Jolien huhuttiin taannoin olevan raskaana, mutta hänen hoikalla vatsanseudullaan ei ainakaan vielä ole näkynyt raskauden merkkejä. Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu ennestään kolme biologista ja kolme adoptoitua pienokaista. Jolie vihjaili taannoin haastattelussaan olevan mahdollista, että hän päätyisikin yhtäkkiä raskaaksi.