Caprice Bourret hätkähdyttää – vartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen entinen supermalli Caprice Bourret paljasti taannoin uuden Splash!-realitysarjan pilanneen hänen seksielämänsä. Nainen kertoi haastattelussa ohjelman uuvuttaneen hänet niin, ettei seksin harrastamisesta tullut mitään.

Televisiokaunotar nähdään nyt oman By Caprice -alusvaatemerkkinsä mainoskuvissa. 41-vuotias Caprice ei näytä sensuelleissa otoksissa vartalonsa puolesta päivääkään yli parikymppiseltä. Oman alusvaatebrändinsä vuonna 2006 lanseerannut kaunotar poseeraa kuvissa mustissa, valkoisissa ja muun muassa pinkin sävyisissä alusvaatekokonaisuuksissa.

Caprice Bourret tunnetaan julkisuudessa mallina, näyttelijänä, televisiopersoonana ja liikenaisena. Hän on tehnyt suurimman osan urastaan Britanniassa, jossa hänet tunnetaan etunimellään. Neito on tienannut sievoisen omaisuuden By Caprice -alusvaatemerkillä.