Emilia Clarke alastomana teatterissa – fanit uhmaavat kuvauskieltoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijätär Emilia Clarke tunnetaan erityisesti roolistaan suosittuihin kirjoihin perustuvassa Game Of Thrones -televisiosarjassa. Näyttelijän huhuttiin taannoin seurustelevan Family Guy -sarjan luojan, Seth MacFarlanen kanssa.

26-vuotias kaunotar tähdittää parhaillaan Aamiainen Tiffanylla -romaanin näytelmäversiota New Yorkin Great White Way -teatterin lavalla. Näytelmässä on kohtaus, jossa Emilia Clarke esiintyy alasti vaahtokylvyssä.

Kohtaus on saanut lukuisat yleisön edustajat ottamaan kameran mukaansa siinä toivossa, että he saisivat kuvan tähdestä ilkosillaan – siitäkin huolimatta, että näytelmien valokuvaaminen on teatterin sääntöjen mukaan kiellettyä. Broadwaylla sijaitsevan teatterin henkilökunta onkin joutunut lisäämään valvontaa estääkseen valokuvien ottamisen.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Emilia Clarke esiintyy julkisuudessa alasti. Hänet on nähty vailla rihmankiertämää jo roolissaan Game Of Thrones -sarjassa. HBO:n menestyssarja jatkuu Yhdysvalloissa keväällä kolmannella tuotantokaudellaan. Emilia Clarke muistetaan myös Brittiläisestä Tohtorit-sarjasta.