Hustle Helsinki vahvisti kolmannen jenkkiartistin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi urbaanin musiikin tapahtuma Hustle Helsinki on kiinnittänyt lisää artisteja Suvilahdessa 19. – 20. heinäkuuta pidettävään festivaaliin. Tapahtuman esiintyjäkaartiin jo aikaisemmin kiinnitetyt amerikkalaiset Danny Brown ja Riff Raff saavat seuraa maanmiehestään.

Action Bronson alias Arian Asllani omaa kosovolaisjuuret. New Yorkin Queensista kotoisin olevaa 28-vuotiasta rap-artistia on verrattu tyyliltään legendaarisen Wu-Tang Clanin Ghostface Killahiin, miehet ovatkin esiintyneet yhteisesti Meteor Hammer -kappaleella. Action Bronson on viime vuosina tehnyt yhteistyötä myös toisen Hustle Helsinki -esiintyjän Riff Raffin kanssa

Kotimaisen hiphopin kärkinimistä tapahtumassa esiintyvät Asa, DJ Polarsoul, Ruger Hauer, No Smoking Team, Mikael Gabriel, Eino Antiwäkki, KCMD Mafia sekä Ruudolf & Karri Koira.