Tässäkö maailman huonoin sävelkorva?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sävelkorva on lahja, jota toki pystyy harjoittamaan, mutta yleensä se joko on tai sitten sitä ei ole ollenkaan. Näitä lahjattomia ja lahjakkaita laulajia voi tavata vaikkapa perjantai-illan karaokessa tai erilaisissa kykykilpailuissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu video, jolla nähdään kaiketi maailman surkein äänialanäyte. Videossa on mies, joka antaa omasta mielestään täydellisen kymmenen oktaavin ääninäytteen. Tosiasiassa miehen ääni on kaikissa sävelasteissa lähestulkoon sama.

Nauruhermoja kutkuttava video on saanut etenkin musiikkimaailman ihmiset hekottamaan vedet silmissä. YouTubessa julkaistun videon lauluyritys niin heikko, että se lipsahtaa jo vitsin puolelle.

Video lähti eilen leviämään internetissä kulovalkean tavoin, kun metallilaulaja ja musiikin ihmemies Devin Townsted julkaisi linkin Twitter-profiilissaan pilke silmäkulmassa. Progressiivista metallia soittava Townsted esiintyy Suomessa ensi elokuussa Jurassic Rockin lavalla. Mies on saavuttanut maassamme suurta suosiota.