Lady Gagalle tehtiin 24 karaatin kullattu pyörätuoli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosion saavuttanut poptähtiin Lady Gaga joutui taannoin perumaan suunnitellun kiertueensa. Laulajattaren mukaan selkäkivut olivat niin pahoja, ettei hän pystynyt kävelemään hetkeen aikaan. Sittemmin laulajan lonkka leikattiin, ja nyt hän joutuu liikkumaan pyörätuolilla.

Supertähti ei tietenkään suostu liikkumaan millään tavallisella menopelillä, ja siksi hän onkin nyt saanut käyttöön tilaamansa pöyrätuolien Rolls-Roycen. Luksusmerkki Mordekain Ken Borochov suunnitteli hänelle pyörätuolin, joka on kullattu 24 karaatin kullalla ja jossa on nahkapenkit sekä nahkainen katto.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga esitti hiljattain järjestetyssä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa.