Rihanna osallistui nenäpäivään – ilman housuja ja rintaliivejä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna tunnetaan eräänä julkkismaailman ekshibitionisteista, jotka eivät pelkää esitellä säännöllisin ajoin paljasta pintaansta paparazzeille. Kaunotar julkaisee itsekin harva se päivä paljastavia otoksia verkossa.

Nyt Rihanna on ilmaissut juuri tällaisella nettikuvallaan tukensa Red Nose Day -teemapäivään, eli paikalliseen Nenäpäivään. Hän julkaisi nimittäin verkossa valokuvan, jossa oli mitä ilmeisimmin pukeutunut ainoastaan Stella McCartneyn suunnittelemaan teemapaitaan, ja jättänyt rintaliivit ja housut kokonaan pukematta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.