Laihuus ei ole enää muotia: Tässäkö tulevaisuuden ihannevartalo?

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on joutunut viime vuosina mediapyöritykseen muun muassa suhdesotkujensa takia. Taannoin ex-poikaystävä yritti kiristää Tamaralta 244.000 euroa, mutta tuomittiin neljäksi vuodeksi vankilaan.

Eilen Ecclestone nautiskeli aurinkoisesta kelistä Miami Beachilla Floridassa yhdessä miehensä Jay Rutlandin kanssa. Viime aikoina Tamaran vartalo on saanut kovasti suitsutusta, koska se ei ole tikkulaiha, kuten monilla supermalleilla. Myös muun muassa huippumalli Kate Uptonilla on hieman samankaltainen aavistuksen pyöreä vartalo.

28-vuotias Tamara Ecclestone on avautunut eron jälkeen suhteestaan Omar Khyamiin. Neidon mukaan parin seksielämä oli väljähtynyt jo kauan ennen pettämiskohua. Sittemmin kaunotar on löytänyt uutta miesseuraa entisestä pörssivälittäjä Jay Rutlandista. Miehellä on mainetta kokaiinidiilerinä, kun hän sai asiasta kiinni vuonna 2002 essexiläisessä pubissa.