Ikimuistoinen kosinta lentokentällä – yllätyskäänne mukana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kosinta lienee eräs pariskunnan elämän jännittävimmistä hetkistä, joka voi olla ikimuistettava monin tavoin. Kerroimme taannoin miehestä, joka yritti kosia tyttöystäväänsä romanttisesti meren rannalla, kun aalto vei parin mennessään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt oklahomalainen Brittany Jones järjesti rakkaalleen Austin Spitlerille unohtumattoman kotiinpaluun. Mies oli ollut pari vuotta kirkon lähetystyössä, ja pitkän eron jälkeen tyttöystävä halusi kosia häntä. Jones järjesti lentokentälle flash mob -tempauksen.

Hän ei kuitenkaan osannut odottaa miesystävänsä yllättävää vastavetoa. Spitler kun vetäisi naisen kosinnan jälkeen sormuksen laukustaan ja esitti oman kosintansa. Pari aikoo mennä naimisiin ensi kuussa San Diegossa.