Jennifer Nicole Leen pikkumekko tarjosi nähtävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on viimeistellyt viime aikoina uusinta The Sexy Body Diet -kirjaansa. Itsensä huippukuntoon treenannut julkkistähti oli vastikään varsin pysäyttävä näky lenkillä ollessaan, mutta on sitä yhtä lailla myös shoppaillessaan.

Nyt Jennifer Nicole Lee on kuvattu shoppailemassa Los Angelesissa. Fitness-kaunotar oli pukeutunut tiukkaan vaaleanpunaiseen pikkumekkoon, jossa hän myös kyykisteli näyttävästi tutkiessaan näyteikkunoita.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.