PistePiste Staralle: ”Kyllästyin omaan tapaani ilmaista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen r&b-musiikin nouseviin nimiin lukeutuu helsinkiläinen PistePiste, jonka Elän sut uudestaan -debyyttisinglen musiikkivideo on kerännyt YouTube-palvelussa yli miljoona katsojaa. Tuoreemman Viljaa-singlen video on myös kivunnut jo yli 100.000 katsojan rajapyykin.

Stara otti pehmeä-äänisen nuoren lahjakkuuden haastatteluunsa ja pyysimme häntä määrittelemään itse sen, kuka oikeastaan on PistePiste.

– Entinen räppäri, joka kyllästyi omaan tapaansa ilmaista ja yritti keksiä jotain uutta. Kun päätä oli hakattu seinään tarpeeksi paljon, niin ainakin omasta mielestä tuli keksittyä jotain hyvää, ja jalostettua sitä, kertoi PistePiste Staralle.

– Suhteellisen nopeasti pääsin tekemään yhteistyötä tosi hyvien tyyppien kanssa. Hommat tapahtui sen jälkeen aika nopeasti.

PistePiste kertoo taiteilijanimensä olleen peruja jo rap-musiikkiajoilta. Mies aloitti pienen porukan ihannoimana muusikonalkuna, joka julkaisi kappaleitaan verkossa. Suuri tilaisuus saapui kohdalle vasta, kun levy-yhtiön edustajat kuulivat Arhion laulettua musiikkia. Loppu onkin historiaa ja PistePiste on yksi alkaneen vuoden kuumista nimistä.