Juovuksissa julkaistu alastonkuva toi Chrissy Teigenille Instagram-kiellon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen r&b-tähti John Legend on seurustellut kolmen vuoden ajan supermalli-kihlattunsa, Chrissy Teigenin kanssa. Neitokainen kuuluu eräisiin mallimaailman kuumimpiin uimapukumalleihin.

Nyt Chrissy julkaisi Instagram-palvelussa otoksen, jossa hänet nähdään alastomana valmistautumassa suihkurusketussessioon. Hän poisti kuvan myöhemmin ja myönsi julkaisseensa sen pienessä viinihuppelissa juhlistaakseen 200.000 seuraajaa. Mallineito sai rangaistuksen Instagram-palvelulta, joka esti häntä julkaisemasta verkkosivustolla enää lisää kuvia.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Thaimaalais-norjalaista syntyperää oleva 27-vuotias neitokainen on esiintynyt Gillette Venus, Olay, Nike, Skullcandy ja Billabong -merkkien mainoskampanjoissa. Hän teki vuonna 2010 debyyttinsä Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa ja nimettiin vuoden tulokkaaksi. Mallitähti on paljastanut haastatteluissa itsestään erikoisen tiedon, jonka mukaan hän pelkää uimista.