Summer Sound Festival julkisti kolme kovaa nimeä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Euroopan suurin elektronisen musiikin tapahtuma Summer Sound -festivaali järjestetään Helsingin Messukeskuksen 26. – 28. heinäkuuta. Tänään esiintyjäkaartia on vahvistettu kolmella uudella kansainvälisellä tähdellä, kun mukaan tulivat Hardwell, Nicky Romero ja Basto.

23-vuotias hollantilainen Nicky Romero vierailee nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Hänet tunnetaan erityisesti Aviciin kanssa levytetystä kappaleesta I Could Be The One, joka on saanut runsaasti myös radiosoittoa. Hollantilainen Hardwell on Tieston suojattina noussut nopeasti arvostetun DJ Mag TOP 100 -listan kärkikymmenikköön.

Klubilistojen kärjestä on niin ikään tuttu myös belgialainen Basto, joka nousi kertarysäyksellä maailman tietoisuuteen Britney Spearsille ja Will.i.amille tuottamallaan Scream & Shout -hitillä. Aiemmin tapahtuman päätähtien joukkoon on nimetty dubstepiä ja housea yhdistelevä australialainen Knife Party sekä yleisön pyynnöstä Helsinkiin palaava hollantilainen DJ Tiesto.

Summer Sound Festivalin lipunmyynti on hetki sitten alkanut Lippupisteessä. Tänä vuonna tapahtuman näyttävin lippupaketti on STARA Premium VIP.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Messukeskuksessa järjestetty Summer Sound -festivaali myytiin loppuun sen jokaisena päivänä. Viikonlopun aikana 24.000 juhlijaa nautti elektronisen musiikin supertähdistä kahdella lavalla. Dj Orionin klubikyselyssä suomalaiset äänestivät Summer Sound -festivaalin vuoden 2012 parhaaksi tapahtumaksi jättäen Flow -festivaalin kakkossijalle.