Jättiburgeri vailla vertaa: 21 430 kilokaloria – silkkaa rasvaa 2,5 kiloa!

Lifestyle · Tim Isokivi

Olemme viime aikoina kertoneet erilaisista äärimmilleen viedyistä ruokaelämyksistä, jotka herättävät hämmennystä esimerkiksi koollaan. Yksi tällaisista oli esimerkiksi lontoolaisen ravintolan pannukakkuannos, joka sisältää 5.000 kilokaloria.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt äärimmäisiä ruokatapauksia esittelevä Epic Meal Time -verkkosivusto on lisännyt Youtubeen videon, jossa esitellään jättiläismäisen The Burly Beaver -leivän valmistusta ja nauttimista. Kanadalaiseksi herkuksi kuvailtu leipä sisältää muun muassa nakkeja, pekonia, juustoa ja ranskanperunoita, jotka on kääritty uppopaistetun taikinan sisään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videon mukaan The Burly Beaver ei sisällä juuri lainkaan ravitsemusaineita, vaan ainoastaan pelkkää rasvaa. Tämä ei liene tuulesta temmattua, sillä annos sisältää lopulta 21.430 kilokaloria ja yli 2.500 grammaa rasvaa. Videolla vierailee elokuvaohjaaja ja näyttelijä Kevin Smith, joka toimii apulaiskokkina sekä uskomattoman ruoka-annoksen koemaistajana.