Jessica Alba nautiskeli Nokian Lumiasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on kahden lapsen äiti. Perhe-elämään viime vuosina keskittynyt kaunotar työskentelee parhaillaan kahden uuden elokuvan parissa. Tammikuussa Jessica kertoi, ettei enää koskaan tule paljastelemaan.

Nyt Jessica Alba on kuvattu jälleen täysissä pukeissa Floridassa, mutta kuvissa huomio kiinnittyy kuitenkin hieman muuhun. Jessica nimittäin kuvattiin kuvaamassa paparazzeja, ja hänen kameransa oli yllättäen suomalaisen Nokian Lumia 920 -älypuhelin. Ainakin kuvista päätelleen supertähti nautti silminnähden kännykkänsä ominaisuuksista.

Ranskalaista, kanadalaista ja meksikolaista sukua oleva Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.