Onko tässä kaikkien aikojen nirsoin koira? Hupaisa video nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Koirat ovat tunnettuja siitä, että ne usein kerjäävät omistajiensa ruokapöydän ääressä makupalojen toivossa. Välillä voi tuntua siltä, että eläimelle maistuu lähes mikä tahansa pöytäliinan alta eteen ojennettu herkku.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tämä olettamus ei kuitenkaan pidä paikkaansa kaikkien koirien suhteen. Nyt verkkovideolla nähdään erityisen nirsoksi tapaukseksi osoittautuva mopsi. Pablo-koira saa nenänsä eteen erilaisia ruokalajeja.

Otusta eivät kuitenkaan miellytä läheskään kaikki makupalat. Eläin esimerkiksi leikittelee appelsiinin kanssa, nyrpistelee Pepsi-juomalle ja pakenee Coca Cola -juomaa. Se myös hajottaa eteensä tuodun kananmunan lattialle. Voi ja leivänpala saavat sen sijaan koiran innostumaan.