Luontoäiti ihmetytti jälleen: Kaksipäinen lammas syntyi Ghanassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Välillä luontoäiti yllättää radikaalilla tavalla raskaana olevan ihmisen tai eläimen, ja tuloksena on moniraajainen jälkeläinen. Kerroimme taannoin kaksipäisestä linnunpoikasesta, joka löytyi Yhdysvalloista erään pariskunnan takapihalta.

Nyt maailmaan on putkahtanut Ghanassa lähes yhtä hämmästyttävä ilmestys, kaksipäinen lammas. Mustavalkoinen pienokainen syntyi maanantaina lähellä Tarkwan kaupunkia. Lampaan elintoimintojen kerrotaan olevan muutoin lajille normaaleja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Moniraajaiset eläimenpoikaset eivät välttämättä elä pitkään, eikä eläimen kohtalosta ole tällä hetkellä tietoa. Losangelesilainen kaksipäisten eläinten keräilijä Todd Ray muistuttaa, että kahden pään ansiosta lampaan voi olla vaikea seistä jaloillaan. Myös ruokinta voi muodostua ongelmaksi.

– Ihmiset yrittävät usein ruokkia molempia suita, mutta toinen niistä ei välttämättä toimi kunnolla kurkun kohdalta. Jos toinen päistä toimii paremmin, ruoka kannattaa antaa vain sen kautta. Eläimellä on kuitenkin vain yksi maha, kertoi Ray Huffington Post -lehdelle.