Majuri otti Kristal Recordsin haltuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä Rahaa palaa -kappaleellaan kertaheitolla tunnetuksi tullut Saunalahden mainoshahmo Kristal kertoi taannoin tekevänsä paluun musiikkimarkkinoille. Hänen taustatiimikseen on kiinnitetty kaksi alan tuttua tähteä, Majuri ja Stig.

Tamperelainen hiphop-artisti Majuri on nyt ottanut Kristal Recordsin studion haltuunsa ja siirtänyt toiminnot kotikaupunkiinsa, kun laulaja itse on suunnannut reissuun ja myös Stigin kerrotaan olevan poissa maasta. Majuri on nyt julkaissut verkossa videon, jossa kuullaan maistiainen siitä millaista materiaalia kolmikko on saanut tähän mennessä aikaiseksi.

Katso video tästä.

Alkukevään aikana Kristal, Stig ja Majuri tuottavat yhteistyössä kappaleen, josta kaavaillaan tulevaa hittiä. Kolmikko on päättänyt ottaa myös yleisön mukaan biisintekoon ja antaa kuulijoille mahdollisuuden vaikuttaa syntyvään lopputulokseen. Artistit avaavat videoblogissaan suoran näkymän elämäänsä ja yhteistyönsä vaiheisiin. Kappaleen syntymistä voi seurata osoitteessa kristalrecords.com.