Mika Salo ja Hollywood-tähti hyisessä vedessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla ovat yleistyneet erilaiset televisiosarjat, joissa julkkikset joutuvat äärimmäisten haasteiden eteen. Nyt suomalainen autourheilija Mika Salo ja muun muassa Yön Ritarin Paluu -elokuvasta tuttu Hollywood-tähti Tom Hardy ovat osallistuneet yhdessä Discovery-kanavan Driven To Extremes -sarjan haasteeseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mika Salo ja Tom Hardy matkustivat sarjan kuvausryhmän kanssa jäätäviin olosuhteisiin Venäjän Siperiaan. Siperiassa miehet muun muassa nähdään pulikoimassa hyisessä avannossa. Suomalaiselle Mika Salolle tämä ei liene mitään uutta, mutta brittiläiselle Tom Hardylle avantouinti, saunominen ja lumessa pyöriminen olivat uusi kokemus.

Myös muut maailmanluokan urheilutähdet ja Hollywood-tähdet ovat osallistuneet Discovery-kanavan Driven To Extremes -sarjan haasteisiin. Tähtiä äärimmäisiin olosuhteisiin vievässä sarjassa ovat mukana esimerkiksi Henry Cavill ja Adrien Brody sekä kilpapyöräilijä Neil Hodgson.