Ihmepelastuminen: Vauva putosi 8. kerroksesta ja selvisi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Uskomattomat selviytymistarinat rikastuivat jälleen uudella luvulla, jossa vauva putosi kerrostalon kahdeksannesta kerroksesta ja selvisi kuin ihmeen kaupalla hengissä. Sen sijaan putouksessa lasta sylissään pidellyt äiti menehtyi.

Newyorkilainen 45-vuotias Cynthia Wachenheim oli pidellyt 10-kuukautista poikaansa Kestonia sylissään hypätessään asuntonsa ikkunasta. Asianajajana työskentellyt Cynthia oli kuollut kahdeksan kerroksen putouksessa välittömästi, mutta vauva oli kimmonnut iskeytymisessä kadulle ja alkanut itkeä.

Äitinsä sylissä ollut Keston kiidätettiin sairaalaan, ja hänen tilansa on NYPD:n mukaan vakava, mutta vakaa. Pojan äiti oli jättänyt jälkeensä itsemurhaviestin, jota kuvaillaan rönsyileväksi.

Naapuri oli Huffington Postin mukaan kuullut ensin naisen kiljaisun ja sen jälkeen selkäpiitä karmivan pamauksen. Pieni Keston-poika oli itkenyt maassa poliisien tuloon saakka, koska naapureita kiellettiin nostamasta häntä syliin.