Charlie Sheenin tytärtä kiusattiin: ”Lähettäkää koiranpaskaa kouluun!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Bilettämisestään tunnettu alkoholisti ja kohunäyttelijä Charlie Sheen kommentoi äskettäin pyöräilijälegenda Lance Armstrongin doping-tunnustusta julkisesti. Suorasukainen mies kertoi tavanneensa urheilijan vuonna 2005 ja mustamaalasi tämän olevan mulkku ihmisenä.

Nyt Charlie on huolestuneena isänä puuttunut Sam-tyttärensä koulukiusaamiseen. Hänen ja Denise Richardsin yhteinen lapsi on väitteiden mukaan saanut osakseen kiusaamista 9-vuotiaan Victoria-nimisen tytön takia. Lapsen kerrotaan haukkuneen Sheenin tytärtä ihosta, ulkonäöstä, hiuksista ja jopa isänsä Miehen puolikkaat -ohjelman potkuista.

Kiusaaminen meni TMZ-sivuston mukaan niin pahaksi, että Sam tuli fyysisesti sairaaksi eikä mennyt enää opinahjoonsa Viewpointin kouluun. Denise äiti kävi tapaamassa koulun henkilökuntaa tilanteen takia, mutta Victorian vanhemmat väittivät kiusaamispuheita valheiksi.

Lopulta Sheen ja Richards ottivat lapsensa pois koulusta. Suorista mielipiteistään tunnettu näyttelijämies ei voinut olla kommentoimatta asiaa Twitter-blogissaan. Hänen mielestään kiusaamisen voisi hoitaa varsin käytännöllisin keinoin pois päiväjärjestyksestä.

– Jos sinulla on pilaantunut kananmuna, wc-paperirulla tai koiranpaskaa, haluaisin, että toimitat sen ennakkoluuloinesi kiusaajien täyttämälle kampukselle. Ja jos haluat haluat todella näyttää heille, kirjoita paskan avulla etuoveen Victoria-nimi, kirjoitti Sheen blogiinsa.

Charlie Sheen on hyvissä väleissä entisten vaimojensa kanssa. Bond-kaunotar Denise Richards paljasti äskettäin hoitavansa usein Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin yhteisiä kaksospoikia. Miesnäyttelijä on auttanut päihdeongelmista kärsivää Brooke Muelleria muun muassa rahoittamalla poikiensa äidin vieroitushoitoja.