Jennifer Nicole Lee verhosi rintansa Union Jackiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on viimeistellyt viime aikoina uusinta The Sexy Body Diet -kirjaansa. Itsensä huippukuntoon treenannut julkkistähti oli vastikään varsin pysäyttävä näky lenkillä ollessaan.

Nyt Jennifer on ikuistettu uima-altaalla poikkeuksellisissa bikineissä, sillä hän kunnioitti Britanniaa verhoamalla rintansa Union Jack -lipun väreihin.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.