Khloe Kardashian niukassa pikkumekossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin perhe on ollut jatkuvasti otsikoissa varsinkin sen jälkeen, kun perheen kurvikuningatar Kim Kardashian julkisti odottavansa vauvaa räppärimiehensä Kanye Westin kanssa. Nyt Kim on vaarassa menettää kurvikuningattaren tittelin Khloe-siskolleen.

Vuonna 2009 Khloe laihtui hurjat 13 kiloa, minkä jälkeen hän on oppinut hyväksymään oman vartalonsa kurvit. Viimeisimmät kuvat antavat kuitenkin ymmärtää, että neitokaisen vartalomalli on upeaa katseltavaa. Mustavalkoraidalliseen mekkoon ja nilkkureihin pukeutunut realitytähti ja juontaja ikuistettiin Los Angelesissa shoppailemasta.

Samalla kun Kim kuvissa pyöreän vauvamasunsa kanssa, on Khloen uuma kuin tiimalasivartalossa kuuluukin. Khloe Kardashianin kerrotaan yrittäneen pitkän aikaa saada lasta miehensä Lamar Odomin kanssa.