Lapset eivät osaa piiloutua: Käyttäytyvät kuin strutsit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vanhan lastenlaulun mukaan jänöjussi laittoi päänsä pensaaseen. Joskus pienet lapsetkin saattavat leikkiessään kuvitella olevansa piilossa esimerkiksi peittämällä omat silmänsä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa nähdään suloisen koominen video, jossa tenavat leikkivät piilosta epäonnisesti. Verkkovideolla nähdään muun muassa tyttö, joka piilottaa itsensä käpertymällä maahan. Hänet luonnollisesti löydetään välittömästi. Toinen tyttö piilottaa vain päänsä lakanan alle.

Eräs poika piiloutuu heittäytymällä keskelle olohuoneen lattiaa, kun taas toinen yrittää sulloa päätään tyynyn sisälle. Vanhemmat luonnollisesti yrittävät hieman leikkiä mukana, vaikka lasten olinpaikka onkin heille selkeä. Strutsit piiloutuvat tunnetusti siten, että ne kaivavat vain päänsä maahan.