Lapset napostelivat kannabiskakkuja koulussa: ”Tässä on outo maku”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Alle 12-vuotiaat koululaiset joutuivat sairaalaan syötyään heille tarjottua kannabiskakkua Kaliforniassa. Suklaaleivoksen näköiset herkut olivat kuudesluokkalaisen jauhopeukalon tarjoamia.

Pikkuleipuri oli tuonut leivokset kouluunsa, Costa Mesan ala-asteelle, jossa hän tarjosi niitä kuudelle pojalle ja yhdelle tytölle. Lapset mutustelivat herkkua mielissään, kunnes yksi heistä oli maininnut kakuissa olleen oudon maun. Silloin leivoksia tarjoillut koululainen paljasti, että niissä oli huumetta.

Huumattuja kakkupaloja syöneet lapset kiidätettiin sairaalaan, koska heille oli aiheutunut herkuista hengitysvaikeuksia ja oksentelua. NBC 4 -uutiset kertoi, että asiasta tiedotettiin koko koulun oppilaiden vanhemmille sähköpostilla. Poliisi tutkii asiaa.