Naispoliisin rajut alastonkuvat löytyivät netistä – pidätettiin virasta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia, joissa tärkeissä viroissa työskentelevät ihmiset ovat joutuneet vaikeuksiin esiinnyttyään kyseenalaista materiaalia sisältävissä kuvissa tai videoissa. Tällä kertaa ongelmiin on joutunut alastonkuvissa esiintynyt naispoliisi.

Yhdysvaltain Texasissa sijaitsevan Houstonin entinen ylikonstaapeli Stacy Suro erotettiin loppuvuodesta määräajaksi virastaan. Syynä olivat naisen mallikuvat, jotka löytyivät Model Mayhem -sivustolta. KSAT-verkkosivuston mukaan kuvia oli yli 100, joista osassa Suro poseeraa alasti. Kuvien joukossa oli myös bondage-henkisiä otoksia.

Nyt Stacy Suro on alennettu ylikonstaapelin virastaan poliisivirkailijaksi. KSAT-sivuston mukaan Suroa ei enää nähdä partioimassa Houstonin kaduilla, vaan hän työskentelee nyt laitoksen löytötavaratoimistossa. Poliisilaitos puolustelee päätöstä ilmoittamalla, ettei viranomaisten tule osallitua toimintaan, joka on ”epäkunnioittavaa laitosta kohtaan”.