Paula LaBaredas bikinikuvat vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuuteen nousee aika ajoin naisia, joiden paljastavat bikinikuvat hemmottelevat katsojia toden teolla. Yksi heistä on täydellisen peppunsa nettisivuillaan esitellyt portugalilainen Paula LaBaredas.

Playboy-tyttönä tunnetuksi tullut LaBaredas poseeraa uusimmissa kuvissaan antaumuksellisesti pikkubikineissä, jotka hädin tuskin peittävät naisen timmin muhkeat pakarat. Viettelevä neitokainen on amerikkalaistumisensa myötä pyrkinyt muun muassa näyttelijäksi.

Vaaleaverikkö kutsuu itseään nettisivuilaan taiteilijaksi, sillä hän kirjoittaa runoja, maalaa tauluja sekä näyttelee edeleenkin netti-televisio -sarjoissa. Kymmenen vuotta kasvissyöjänä ollut LaBaredas rakastaa kuntosaliharjoittelua, tanssia ja viettää aikaa portugalilaisen perheensä kanssa.