Selena Gomez sivalsi Justin Bieberiä videollaan?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Selena Gomez tähdittää parhaillaan Spring Breakers -elokuvaa. 20-vuotias neitokainen erosi äskettäin supertähtikullastaan Justin Bieberistä usean vuoden seurustelun jälkeen.

Eron tiedetään olleen myrskyisä, ja nyt neitokainen julkaisi verkossa Bieberin Boyfriend-kappaleeseen viittaavan parodiavideon, jossa hän tanssii tyttöjoukon kanssa. Videolla kuultavan kappaleen nimi on Everybody Knows (Your Boyfriend is a d****bag). Selenalla nähdään musiikkipätkällä yllään hupullinen t-paita, joka kuuluu usein myös hänen eksänsä vaatetukseen.

Selena Gomez ei ole ainoa julkkis, joka on julkaissut verkosssa parodiavideon Bieberin Boyfriend-kappaleesta. Myös näyttelijäkomistus James Franco ja hänen huhuttu tyttöystävänsä Ashley Benson esiintyivät vastikään omalla pilavideolla, joka suututti kanadalaisen tähden fanit.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Laulajanakin tunnettu nainen oli pitkään on-off-suhteessa kanadalaisen popparin Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.