Selena Gomezilla pysäyttävä kaula-aukko – napaan saakka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Selena Gomez tähdittää parhaillaan Spring Breakers -elokuvaa. 20-vuotias neitokainen erosi äskettäin supertähtikullastaan Justin Bieberistä usean vuoden seurustelun jälkeen, ja nyt kaunottaren epäillään sivaltavan exäänsä videolla.

Selena on eronsa jälkeen edustanut näyttävästi ensi-illoissa ympäri maailmaa, sillä hänen Spring Breakers -elokuvansa on saanut ensi-iltansa monissa maissa. Eilen neitokaisen juhla-asu oli varsin näyttävä, sillä se oli varustettu todella syvällä kaula-aukolla.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Laulajanakin tunnettu nainen oli pitkään on-off-suhteessa kanadalaisen popparin Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.