Fanit järkyttyivät – supertähden fanipostit löytyivät roskiksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen supertähti Taylor Swift on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa yksityiselämänsä vuoksi. Laulajatar tunnetaan lukuisista kappaleista, joissa tämä vuodattaa varsin julkisesti tuntemuksiaan epäonnistuneista seurustelusuhteistaan.

Nyt Yhdysvaltain Nashvillessä on tehty varsin erikoinen tähteen liittyvä löytö. Paikallinen nainen kertoi löytäneensä roskiksesta satoja Taylor Swiftille osoitettuja avaamattomia fanikirjeitä.

– En tiennyt, olivatko kirjeet varastettuja vai hylättyjä, joten otin ne mukaani laatikossa. Ajattelin, että Taylor Swiftin täytyy saada tietää näistä, Kylee Francescan kertoo paikalliselle WKRN-kanavalle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kirjeet toimitettiin Taylor Swiftin levy-yhtiölle. Tähden edustajat väittävät olevansa tietämättömiä siitä, miksi kirjeet ovat joutuneet roskakoriin. He kertovat olevansa hyvin huolestuneita tapauksesta.

– Taylor saa tuhansia kirjeitä joka päivä, ja ne toimitetaan hänen avustajilleen. Kirjeet avataan ja luetaan, minkä jälkeen ne menevät paperinkeräykseen. Ainoa selitys tapaukselle on se, että pieni määrä avaamattomia kirjeitä joutui vahingossa hävitettäväksi lähteneiden postien joukkoon, tähden edustaja Paula Erickson kertoi.

Taylor Swift ja hänen viimeisin poikaystävänsä Harry Styles erosivat vuoden 2013 alussa, kun heidän lemmenlomansa Karibialla päättyi rajuun sanaharkkaan. Laulajattaren kerrotaan nalkuttaneen jatkuvasti popparille tämän naisseikkailuista. Swift joutui eron jälkeen perumaan Venetsian lomamatkan, jonka hän oli suunnitellut Stylesin 19-vuotissyntymäpäiviksi.