Miss Peppu -finalisti käänsi katseet Eiffel-tornilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa viime vuonna järjestetyssä Miss Peppu -missikilpailussa kolmanneksi sijoittunut muodokas Andressa Urach on noussut kisamenestyksen myötä seuratuksi julkkistähdeksi. Neitokainen on voittonsa jälkeen kiertänyt maailmaa jakamassa ilosanomaansa.

Nyt Urach on suunnannut Eurooppaan, sillä hänet kuvattiin eilen Ranskassa, Pariisin Eiffel-tornin maisemissa. Myös viranomaiset kiinnittivät huomionsa muodokkaaseen kaunottareen.

Miss Peppu -kilpailussa kaikissa Brasilian 27 osavaltiossa valittiin ensin paikallinen peppumissi, joka sitten kisasi maan parhaan takamuksen tittelistä. Kolmanneksi peppukisassa sijoittui Andressa Urach, joka nousi sittemmin otsikoihin lesbosuhteensa merkeissä. Hänet nimittäin ikuistettiin suutelemassa toiseksi missikisassa sijoittuneen Camila Vernaglian kanssa. Naiset nautiskelivat toistensa seurassa veneellä intiimeissä tunnelmissa. Andressa Urach on sittemmin nähty myös useiden lehtien kansikuvissa.