Kelly Bensimon viettelevissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon on pysynyt viihdelehtien otsikoissa viime aikoina erityisesti Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelman merkeissä. Näyttävä julkkiskaunotar tunnetaan myös räväköistä mielipiteistään.

Nyt Kelly Bensimon on kuvattu näyttävissä asennoissa Miamissa, jossa hän oli kuvaamassa muun muassa bikinikuvia.

Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana ja tähdittää tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.