Kelly Bensimon uima-altaalla – yhä huippuseksikäs

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon on pysynyt viihdelehtien otsikoissa viime aikoina erityisesti Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelman merkeissä. Alunperin hän tuli kuitenkin tunnetuksi erityisesti menestyksekkäästä malliurastaan.

Parhaillaan Kelly Bensimon lekottelee Miamissa, jossa hän on sekä lomaillut että poseerannut kuvauksissa viikonlopun ajan. Nyt paparazzi on ikuistanut hänet ottamassa aurinkoa.

Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana ja tähdittää tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.