Myleene Klass seksikkäin kuntonyrkkeilijä? Tyttöbändiläisessä silmä lepää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti ja televisiojulkkis Myleene Klass nähtiin vuonna 2006 suositussa I’m A Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmassa, joka nosti hänet seurattujen julkkisten joukkoon. Nykyisin Myleenellä on kaksi lasta.

Malliuraakin parhaillaan tekevä tyttöbändiläinen on nyt kuvattu kuntoilemassa V Box -kuntosalilla, jossa hän harrasti kuntonyrkkeilyä ja kuvasi Harlem Shake -videon yhdessä Mark Wrightin kanssa.

34-vuotias Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Yhtyeen debyyttisingle rikkoi ennätykset 1,3 miljoonalla myydyllä kappaleella, ja yhtyeen albumi myi myöhemmin sekin 1,2 miljoonaa pelkästään Britanniassa. Yhtye hajosi kuitenkin sen jäsenten riitoihin jo samana vuonna. Myleene Klass suuntasi yhtyeen hajoamisen jälkeen soolouralle, jossa hän julkaisi kaksi sooloalbumia.