Tältä Nicolas Cage näytti vuonna 1981 – nimikin oli vielä toinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on seurattu viimeksi kuluneen parin vuoden aikana tiiviisti kuinka näyttelijä Nicolas Cage selviytyy vararikostaan. Tähden voimavaroja ovat heikentäneet myös hänen Weston-poikansa ongelmat. Nyt palataan hetkeksi ajassa taaksepäin.

Nicolas Cage nähtiin uransa alkupuolella televisiosarjan tähtenä, mutta hänen nimensä oli vielä tuolloin toinen kuin nykyisin. Vuodelta 1981 peräisin olevassa The Best Of Times -sarjan jaksossa nähdäänkin rantaleijona nimeltä Nicolas Coppola.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Näyttelijä Nicolas Cage, alunperin Nicolas Coppola, menetti kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Cage sai kuitenkin äskettäin maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle.