Jessie J ajoi KAIKKI hiuksensa! Tältä näyttää kaljuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuhdista lavameikistään tunnettu poppari Jessie J muuntautui taannoin aiempaa kesymmäksi siistittyään ehostamistaan luonnollisempaan suuntaan. Brunettena tunnettu kaunotar on nyt toteuttanut hurjan tempauksensa ja ajellut päänsä täysin kaljuksi.

24-vuotias Jessie J toteutti hurjan tempauksensa BBC-kanavan Nenäpäivä-hyväntekeväisyyden nimissä ja sai siten kerättyä varoja keräykseen. Hän itse julkaisi lopputuloksesta kuvan Twitter-blogissaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin taannoin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon. Jessie J:n tunnetuimpia kappaleita ovat Domino, Do It Like A Dude, Price Tag ja Nobody’s Perfect.