Korvaako iPad tosiaan paperin? Huvittavasta tv-mainoksesta nettihitti

Digi · Anna Poikkimäki

Stereotyyppisen ajattelun mukaan kaksilahkeiset ovat harmittavan usein pätemässä elektronisten vempaintensa kanssa. Uusi teknologia tarjoaa avun monen tilanteeseen, mutta sekään ei ratkaise kaikkia ongelmia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on levinnyt ranskalainen wc-paperimainos, joka todistaa sen, että naisen logiikkakin voi joskus toimia käytännön tilanteessa. Le Trefle -vessapaperin mainoksessa nähdään perheenisä, joka pyrkii osoittamaan kumppanilleen iPad-laitteensa toimivuutta arjessa.

Mies muun muassa pitää sitä parempana muistikeinona kuin jääkaapin oveen liimatut muistilaput. Tositilanteessa wc-paperin loppuessa voidaan kuitenkin todeta, ettei oven alta sujautettu teknologialaite tuo apua takapuolen pyyhkimiseen.