Emma Watson kiistää roolin erotiikkaelokuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eroottinen bestseller Fifty Shades of Grey oli viime vuoden kovimpia hittejä kirjamarkkinoilla, ja siitä valmistellaan paraikaa elokuvaa. Nettihakkeri väittää tunkeutuneensa elokuvastudion servereille ja saaneensa salaisista asiakirjoista tiedon elokuvan naispääosan esittäjästä.

Väitteen mukaan eroottisessa elokuvassa tullaan näkemään opiskelijatyttö Anastasia Steelen roolissa Harry Potter -tähti Emma Watson. Nyt 22-vuotias näyttelijätär on kuitenkin itse kiistänyt uutiset. Brunette kaunotar julkaisi Twitter-blogissaan viestin, jossa hän selvensi tilanteen ihailijoilleen.

– Kuka täällä oikeasti uskoo siihen, että tekisin Fifty Shades of Grey -elokuvan roolin? Niin kuin oikeasti. Todella. Tosi elämässä, kirjoitti Emma Watson blogiinsa.

Myöhemmin neito vielä täydensi viestiään kertomalla olevansa tyytyväinen siihen, että asia on nyt selvitetty. Naapurintyttömäisen Watsonin sijaan elokuvassa tullaan näkemään joku toinen Hollywood-kaunotar.

Osaan on arvuuteltua muun muassa Mila Kunisia, Kristen Stewartia, Alexis Bledeliä ja Shailene Woodleytä. Fifty Shades of Grey -elokuvan miespääosaan on harkittu muun muassa Ian Somerhalderia, Alex Pettyferia, Alexander Skarsgardia ja Matt Bomeria, mutta näitäkään tietoja ei ole varmistettu.