Justin Bieber heitettiin ulos hotellista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa ulkomusiikillisten tapahtumien vuoksi. Erityisesti viime viikot kiertueen Euroopan osuudella ovat olleet vaikeita jatkuvien kohujen johdosta. Nyt ne ovat saaneet jatkoa Pariisissa.

Ranskassa parhaillaan oleileva nuori poptähti on nyt joutunut vaihtamaan hotellia Pariisissa. Hän muutti pois maineikkaasta Meurice-hotellista, jossa hänelle ja tiimille oli varattu seitsemän sviittiä. Lähdön syistä on nyt kuitenkin hieman epäselvyyttä. Bieberin oman tiimin mukaan hotellin vaihdon syynä olivat turvallisuusseikat.

Pariisilainen televisiotähti Jean-Marc Morandini kuitenkin väittää Bieberin saaneen potkut hotellista liian äänekkäiden fanien takia. Sadat fanit saapuivat hotellin eteen ja häiritsivät koko hotellin asukkaita. Morandinin mukaan Bieber lietsoi faneja, minkä jälkeen hotelli päätti pyytää poptähteä lähtemään. Hotelli kuitenkin kiistää miehen väitteet.

Bieber joutui ongelmiin tammikuussa, kun julkisuuteen levisi valokuvia, joissa tähti poltteli epäilyttävän näköisiä savukkeita. Miehen keikkailu ei ole viime aikoina sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Justin on parin viikon aikana myöhästynyt keikalta ja romahtanut lavalle Lontoossa. Sittemmin hänen kerrottiin peruneen Lissabonin keikkansa huonon lipunmyynnin takia.