Nina Agdal upeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanskalainen mallikaunotar Nina Agdal on kovassa nosteessa oleva mallimaailman tulokas, joka vaikuttaa kuviensa perusteella saaneen kasteen jonkinlaiseksi bikinikuvien jumalattareksi. Viime aikoina Nina on aktivoitunut mallirintamalla ja hänet on nähty aikaisempaa useammin mallikuvissa.

Tällä kertaa Nina on päässyt esittelemään uusia alusvaatteita, sillä hänet nähdään parhaillaan näyttävissä alusvaatekuvissa.

20-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan kuhisee supermalleja. Viime keväänä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.