Teinipojan näyttävä pila päättyi nolosti – poliisit iskivät heti

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

YouTube-palvelussa julkaistaan päivittäin kymmeniä pilailuvideoita. Kerroimme taannoin Charles Ross -nimisestä pilailijasta, joka alkoi suutelemaan tuntemattomia ihmisiä floridalaisen elokuvateatterin edustalla. Hänet pidätettiin epäsopivan käytöksen takia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ross julkaisee videoita omassa videoprofiilissaan YouTube-palvelussa. Nyt nuorukainen on jälleen tehnyt uuden pilan ja joutunut siitä ongelmiin lain kanssa. Charles hyppää videolla erään penkillä istuvan poliisin päältä.

Virkavallan edustaja ei reagoi Rossin tempaukseen positiivisesti, vaan näyttää hiiltyvän pilasta. Poliisi uhkailee teinipoikaa pidätyksellä ja hän aikoo sanojensa mukaan myös tuhota tämän pilanauhoituksen. Kun poika yrittää paeta, hänet laitetaan rautoihin.