Kauhujen bussimatka Yhdysvalloissa – torakat valtasivat linja-auton

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Aina ei linja-autossa ole laulun mukaista tunnelmaa. Atlantic Citysta New Yorkiin matkalla olleet bussimatkustajat saivat kokea todellisia kauhun hetkiä, kun satojen torakoiden lauma ryömi esiin ajoneuvon ilmastointikanavista kesken matkan.

Silminnäkijöiden mukaan torakat vilistivät matkustamon puolelle 15 minuuttia matkan alkamisesta. Viime perjantaina New Yorkiin matkalla olleet ihmiset kuvailivat torakkamatkaa ällöttäväksi, sillä sitkeät hyönteiset kulkivat ikkunoissa, linja-auton seinillä ja jopa matkustajien päällä. Ihmiset kiljuivat, kun he löysivät torakoita myös hiuksistaan.

Bussissa oli 48 matkustajaa ja Atlantic Citysta on New Yorkiin matkaa noin kaksi tuntia. Linja-autoyhtiö vaihtoi matkustajat toiseen bussiin loppumatkan ajaksi. Torakkabussi vietiin varikolle myrkytettäväksi, ja yhtiö tutkii torakkainvaasion syyn perusteellisesti, ABC-televisiokanava raportoi.