Bradley Cooper pokasi nuoren mallitytön – voisi olla hänen tyttärensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauhea kankkunen -elokuvien myötä supertähdeksi noussut näyttelijä Bradley Cooper äänestettiin vuonna 2011 maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Näyttelijäkomistus on markkinoinut viime aikoina Unelmien pelikirja -elokuvaansa.

Taannoin 38-vuotias Cooper kertoi haastattelussa, ettei voisi tapailla 22-vuotiasta Jennifer Lawrencea, koska tämä on niin nuori, että voisi olla hänen tyttärensä. Miehen mieli on tainnut muuttua, sillä nyt kainalossa on kuvattu vasta 20-vuotias mallikaunotar Suki Waterhouse. Mikäli Cooperin mukaan Lawrence voisi olla hänen tyttärensä, voisi Waterhouse olla Lawrencen pikkusisko.

Bradley Cooper valittiin vuonna 2011 People-lehdessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. Tähti kertoi joutuneensa shokkiin kuultuaan tittelistään. Näyttelijähurmurin mielestä hän nimittäin näyttää joskus karmivalta. Tähden mielestä oli kuitenkin hienoa, että titteli nimettiin miehelle, joka ei ole malli. Bradley kertoi pitävänsä maineikasta voittoaan vitsinä ja hän toivoo, ettei titteli muuta asioita.