Kaapista huikea optinen harha: ”Saa hieraisemaan silmiään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään usein erilaisia optisia harhoja, joista osa on toteutettu myös muuten kuin kuvankäsittelyssä valokuvissa. Nyt muotoilija Ferruccio Laviani on toteuttanut hämmentävän hyvin nykyaikaan sopivan klassisen kaapin, joka saa katsojan hieraisemaan silmiään.

Monet ovat tottuneet näkemään verkossa hieman pieneen menneitä valokuvia, joissa on esimerkiksi vaakatasossa erilaisia vääristymiä. Nyt Laviani on onnistunut toteuttamaan tällaisen vääristymän myös tosielämässä omaan kaappiinsa, jolle hän antoi hyvin kuvaavan nimen Good Vibrations.

Näyttävä uutuuskaappi esitellään yleisölle huhtikuussa Italian Milanossa järjestettävässä Salone Del Mobile -messutapahtumassa. Tällainen kaappi saisi ainakin jokaisen sen näkevän vieraan hetkeksi hämilleen. Laviani ei ole suinkaan jättänyt suunnittelua tähän yhteen tuotteeseen, vaan hänellä on kokonainen mallisto näyttäviä huonekaluja, joissa on esimerkiksi reikiä ja jotka näyttävät siltä kuin niissä olisi jo pöytäliina päällä valmiiksi.