Kate Upton kuin naapurintyttö – ihastutti Samsungin bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaismalli Kate Upton valittiin taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän edustaa luonnollista ja kurvikkaampaa vartalomallia, ja on ehkä siksi poseerannut jo kaksi kertaa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvatyttönä.

Tänään Kate kuvattiin Samsungin kevään uutuuksien lanseeraustilaisuudessa New Yorkissa. Supermalli oli tällä kertaa täysissä pukeissa, ja onnistui esittelemään viettelevien poseerausten ja paljaan pinnan sijaan enemmän naapurintyttömäistä lookia.

Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta, ja helmikuussa 2013 hän teki historiaa poseeraamalla kannessa toistamiseen. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.